Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 13.01.2017

Uzay Yolcuları


https://youtu.be/MI8T1jHjGVg

Chris Pratt ve Jennifer Lawrence'in başrollerini paylaştığı Uzay Yolcuları, uzayda dondurulmuş uyku halinde seyahat eden bir grup insanın, teknik bir arızayla uyanan iki kişi tarafından kurtarılmasını konu alıyor.



Kabakçığın Hayatı


https://youtu.be/JZtGbh0D_0o

Fransız yapımı olan, haftanın animasyon filmi konumundaki Kabakçığın Hayatı, annesinin ölümünden sonra yetimhaneye yerleştirilen Kabakçık'ın maceralarını konu alıyor. Film Fransa'da Yabancı Dilde En İyi Film Oscarı adayı olarak gösterildi.



American Honey


https://youtu.be/y1SpWZm1PLc

Başrollerinde Sasha Lane, Shia Labeouf ve Riley Keough gibi ismlerin bulunduğu American Honey 18 yaşındaki ailevi sıkıntılar çeken bir genç kızın eski hayatını ani bir şekilde geride bırakarak, bir grup insanla uzun bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor.



Gölge


https://youtu.be/TdWqAf8RWps

Hayatındaki başarısızlıklardan dolayı cinnet geçiren Gülay artık eskisi gibi olmayacaktır. Film bundan sonra olan Gülay ve kocası Tarık etrafında gelişen olayları konu alıyor. Başrollerinde Yüksel Molla, Funda Dönmez ve Şenol İpek yer alıyor.



Queen of Katwe


https://youtu.be/mXF_Nd3XBMQ

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, Uganda'nın Katwe şehrinde yaşayan 10 yaşındaki Phiona'nın emsalleri gibi fakir ve zorluklarla dolu bir hayattan nasıl sıyrıldığını konu edinmiş. Phiona futbol antrenörlüğü yapan Robert Katende isimli bir adamla tanışır ve adam Phiona'ya satranç oynamasını öğretir. Kısa sürede satranç oynamayı profesyonelleştiren Phiona çok değişik bir hayata doğru yol alır.

Yorumlar