CES 2017'de Dünyanın En Yüksek Kapasiteli USB Belleği Tanıtıldı

Kingston CES 2017 kapsamında dünyanın en yüksek depolama kapasitesine sahip 2 TB boyutlu DataTraveler Ultimate Generation Terabyte cihazını tanıttı.


CES 2017 dünyanın ilklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Daha önce 1 TB kapasiteli USB belleğiyle en  yüksek kapasiteli USB belleğe sahip olan firma, fuarda tanıttığı yeni 2 TB kapasiteli USB cihazıyla bu ünvanını sürdürmeye devam ediyor. DataTraveler Ultimate GT isimli cihaz 1 TB ve 2 TB'lık kapasitelere sahip olmak üzere iki ayrı modelle geliyor. Her iki cihazda USB 3.1 (Gen 1) portuyla geliyor.




[caption id="attachment_6852" align="alignnone" width="700"]Kingston 2 TB Bilşim ve Teknik Kingston 2 TB CES 2017[/caption]

Fiyatı ve Boyutları


72mm x 26.94mm x 21mm boyutlarına sahip cihazların ayrıca Kingston tarafından 5 yıl garanti ve teknik destek ile satıldığını belirtmek isteriz. Cihazların fiyatlarına gelecek olursak; 1 TB kapasiteli model 1.100 $'dan raflardaki yerini almayı beklerken, 1 TB kapasiteli model için bir fiyat bilgisi bulunmuyor.


Eğer dijital veri depolama cihazlarının yıllar içinde ne kadar küçülüp taşınabilirleştiğini görmek istersek Kingston'un Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf bu konuyu çok güzel açıklıyor.



Yorumlar