Project Valerie: Dünyanın İlk Üç Ekranlı Dizüstü Bilgisayarı

CES 2017 fuarı kapsamında Razer dünyanın ilk otomatikleştirilmiş üç ekranlı dizüstü bilgisayarı Project Valerie'i tanıttı.


Razer-Project-Valerie

Los Angeles'ta devam eden CES 2017 etkinliği kapsamında yeni teknolojiler tanıtılmaya devam ediyor. Bunlar arasında ise bir tutkunun isteyebileceğinden daha fazlasını hedefleyen Razer bir dizüstü bilgisayara ekstra iki ekran daha eklersek ne olur diyerek yola çıkmış ve Project Valerie'yi önümüze koymuş.


Razer Project Valerie

Ne Kadar Güçlü?


17.3 inç'lik üç adet 4K ekrandan oluşan Project Valerie, sizi başka dünyalara sokmaya hazır. Zira toplamda 12K'lık bir ekran çözünürlüğü size istediğiniz her şeyi verebilir diye düşünüyoruz. Ayrıca cihazın ekstra ekranlarının yüksek dayanıklığa sahip aluminyum menteşeler ile kolay açılıp sabitlenebilme yeteneği sayesinde bir mobilite sıkıntısı oluşturmuyor. Toplamda 11520 x 2160 çözünürlüğündeki ekranlar NVIDIA’nın Surround View teknolojisiyle desteklenmiş. Bununla beraber görsel gücü NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU'lar sağlıyor.



Ne Kadar Taşınabilir?


Tercihe göre birbirinden bağımsız çalışabilen ekranlar tamamen içten donanımlı yapıya sahip. Yani güç yada farklı bağlantılar için sağda solda kablolar bulunmuyor. Yaklaşık 3.8 cm kalınlığında ve 5.4 kg ağırlığında olan dizüstü bilgisayar Razer'in de belirttiği gibi taşınabilirlikten taviz vermemiş.


Razer Project ValerieŞimdilik cihazın diğer özellikleri ve fiyatıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ama böyle bir ilki başaran Project Valerie çok can yakacağa benziyor.

Yorumlar