Her iPhone'da Bulunması Gereken 10 Uygulama [liste]

Pandora



Pandora sadece iOS platformunda boy gösteren bir radyo uygulaması. Sevdiğiniz sanatçı yada müzik tarzlarına göre size radyo kanalları öneriyor. Ayrıca 100'e yakın radyo kanalını kaydedip istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.



Find My iPhone



Türkçesi kısaca "iPhone'umu bul" olan uygulama adından da anlaşılacağı gibi tüm Apple cihazlarınızı bulmayı sağlıyor. Mac'iniz bile kaybolsa uygulamaya girdiğiniz Apple ID yada iCloud bilgilerinizle herhangi bir internet tarayıcısı olan bir cihazdan erişebilirsiniz. Kaybolan cihazınızın konumunu öğrenebilir, cihazı kitleyebilir yada içindeki önemli bilgileri silebilirsiniz.



Simple Transfer



Simple Transfer uygulaması ile iOS cihazınız ile Windows yada Mac bilgisayarları arasında fotoğraf veya video transferi yapabilirsiniz.



PCalc



PCalc sadece iOS platformu için yayınlanan çok kapsamlı bir hesap makinesi uygulaması. Son gelen güncelleme ile tüm uygulama bilgilerinizi başka cihaza taşıyabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın Apple Watch versiyonu da bulunuyor.



Dark Sky



Dark Sky bir hava durumu uygulamasından daha fazlasını vadediyor. Bulunduğunuz konumun o anki hava durumuna göre yağmur yada kar yağacağını sizlere önceden haber veren uygulama çok kullanışlı bir arayüz ile birlikte geliyor.



 Camera+



Camera+, sadece iOS platformunda bulunan başarılı bir kamera uygulmasıdır. Uygulamanın 'Lumy' özelliğiyle mükemmel ışığı bulabilirsiniz. Ayrıca 'AirSnap' özelliğiyle iki ayrı iOS cihazı ile geniş fotoğraflar çekebilirsiniz.



Memoir



Yine sadece iOS ve Mac cihazlar için üretilmiş bir uygulama olan Memoir geçmişi hatırlmanıza yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden geçen yıllarda bugün Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal ağlardaki aktivitenize göz atabilirsiniz. Yine geçen yıllarda bugün hangi fotoğrafları çektiğinize ulaşabilirsiniz.



Balanced



Klasik not alma uygulamalarından sıyrılan Balanced not almayı daha eğlenceli hale getiriyor. Uygulama not aldığınız yapmanız gerekenleri oyunlaştırarak sizi motive ediyor.



Thunderspace



Thunderspace adlı uygulama, yağmur ve gök gürültüsü gibi doğa seslerini gerçekçi bir deneyimle kullanıcılara aktarmayı amaçlıyor. Doğa seslerini kaydetme konusunda uzman olan Gordon Hempton adlı sanatçı tarafından hazırlanan sesler stereoscopic 3D tekniğiyle size ulaşıyor. Dilerseniz yeni sesler de satın alabilirsiniz.



Prosper Daily



Popüler bütçe yönetimi uygulamalarından, eski adıyla BillGuard, kullanıcıya harcama konusunda tasarrufta bulmasına yardım ediyor. Yapyığınız masrafları gerektiğinde bildirimle uyaran uygulama çok kullanışlı bir arayüze sahip.

Yorumlar