Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 03.03.2017

Bu hafta birbirinden ilginç filmler vizyona girdi. Ayrıca Reis ve Logan gibi en çok beklenen iki filmin aynı güne denk gelmesi ayrı bir şey olmuş.

Logan


https://youtu.be/RH3OxVFvTeg

Old Man Logan hikayesinin işleneceği filmde Logan ve Charles Xavier Meksika sınırında bir depoda yaşarlar. Özel taksi şoförlüğü yapan Logan'a bir kızı bir yere götürme teklifi gelir. Ve macera başlar. Bu kızı özel kılan şey ise kendi gibi adamantium pençelere sahip olmasıdır. Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak gördüğümüz filmin yönetmenliğini James Mangold üstleniyor. Haftanın en dikkat çeken filminin başrolleri ise Hugh Jackman dışında Boyd Holbrook, Patrick Stewart ve Doris Morgado paylaşıyor.



Reis


https://youtu.be/2skBPiG6Gl8

Adnan Menderes'in idam haberiyle başlayan film Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatıyor. Çocukluktan Belediye Başakanlığına, oradan Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına giden hayat yolculuğunun konu edildiği filmin başrolünde Reha Beyoğlu oynuyor. Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un üstlendiği yapımda Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ise Özlem Balcı tarafından canlandırılıyor.



Dehşet Evi



Haftanın korku filmi konumunda yer alan Dehşet Evi iki sevgilinin uğradıkları bir saldırıda hayatta kalma mücadelelerini işliyor. İspanya yapımı filmin baş rollerinde Ingrid García Jonsson, Bruno Sevilla yer alıyor. Filmin orjinal adı Sweet Home. Bizimkiler de "Aa Home var, tamam adı Dehşet Evi olsun" demişler. Ayrıca bu film normalde iki yıl önce vizyona girmiş. Ülkemize niye bu kadar geç gelmiş bilinmiyor.



Founder


https://youtu.be/AX2uz2XYkbo

Haftanın biografi filmia alanındaki Founder McDonalds'ın yenilikçi bir fast food işletmesinden dünyanın en önde gelen fast food zincirine dönüşmesini sağlayan bir satış temsilcisi Ray Crock'un maceralarını anlatıyor. Yönetmenliğini John Lee Hancock'un üstlendiği filmin başkarakterini ise ünlü aktör Michael Keaton canlabdırıyor. Filmde ona Linda Cardellini ve Patrick Wilson gibi ünlü ismler eşlik ediyor.



Alt Tarafı Dünyanın Sonu


 

Yorumlar