Mi Max 2: Xiaomi Dev Bataryalı Telefonunu Tanıttı!


Xiamoi yeni telefonu dev bataryalı Mi Max 2‘yi resmen duyurdu. Telefonun özelliklerinden en önde geleni müthiş batarya kapasitesi!

Xiaomi son birkaç yıldır sessiz sedasız ürettiği yüksek teknolojilerle adından çok duyurmaya başladı. Özellikle yenilikçi ürettiği TV ve akıllı telefon modelleriyle teknoloji piyasasında önemli bir yer edinen Xiaomi bu teknolojileri ucuz rakiplerine göre ucuz fiyata sunmasıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Max 2Xiaomi yine son yüksek özellikli akıllı telefonunu tanıtarak teknolojinin bu kadar pahalı olmadığını kanıtlamış oldu. Zira Mi Max 2, 6.44″ Full HD ekranı ve tamamen metal kasa ile karşımıza çıkacak. Telefonun bataryası 5300 mAh ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Bu bataryası işe USB-C portuyla diğer telefonları bile şarj etmeyi başarabiliyor. Bu batarya ile telefon iki güne rahat dayanabiliyor. Bu batarya ile ayrıca 18 saat video oynatma, 21 saat GPS navigasyonu, 57 saat konuşma süresi’ni bizlerin kullanımına sunacak. Telefon 1 saatte ise %68 şarja ulaşabilmekte.

Xiaomi Mi Max 2İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 625 kullanan Mi Max 2 bunun yanında 4GB RAM, Sony IMX386 sensör kullanan 12 megapiksel kamera, ön kamerası ise 5 megapiksel olacak. Telefonda Android sürüm olarak 7.0 Nougat ve üzerinde kurulu olarak gelecek olan MIUI 8 kullanıcı arayüzü bulunucak.

Mi Max 2’nin fiyatı ne kadar olacak ?

Mi Max 2’nin 64 GB depolama kapasitesine sahip olan modeli 250 dolar (800-900 ₺), 128 GB depolama kapasitesine sahip telefonu ise 290 dolarlık (1000-1200 ₺) fiyatı ile satışa sunulacak. Mi Max 2 Haziran ayından sonra ki dönemde önce Çin olmak üzere satışa sunulacak.

The post Mi Max 2: Xiaomi Dev Bataryalı Telefonunu Tanıttı! appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar