Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus “Star” Gibi Geliyor!


Bu sene çok büyük bir başarı yakalayan Samsung, önümüzdeki yılın amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9 Plus’ı ‘Star’ başlıklı isimlerle tanıtacak.

Samsung son 10 yılın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Her sene çıkarttığı yenilikçi cihazlarıyla adından çok söz ettiren Samsung evlerimize, iş yerlerimize hatta okullarımıza bile girmiş durumda.

Mart ayında tanıttığı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleriyle çok yüksek bir satış hacmine ulaşan Samsung son zamanların en mutlu günlerini yaşıyor. Zira bu mutlulukla şevke gelen şirket hiç vakit kaybetmeden bir sonraki amiral gemisi modelleri için çalışmaya başlamış durumda. Seneye teknoloji dünyasını çok meşgul edecek olan Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’tan ilk haberler gelmeye başladı.

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus “Star” Kod Adıyla Geliştiriliyor

Güney Kore’de ki medyaya sızan bilgilere göre yeni modellerin çalışmalarına çoktan başlanmış olduğunu görülüyor. İki cihazında ‘Star’ kelimesiyle isimlendirildiğini belirtelim. ‘Star 1’ kod adı S9 , ‘Star 2’ kod adı ise S9 Plus olacak şekilde cihazlar ayırt ediliyor. Özellik olarak iki telefonun da aralarında çok fark olmayacağı sadece boyut olarak Galaxy S9 Plus’ın daha büyük olacağı söyleniyor. Samsung’un bu hafta tanıttığı gerilebilir ekran ya da katlanabilir ekranların Galaxy S9’larda kullanılmayacağı ama Galaxy S8’in ödüllü ekranı olan Infinity Display kullanılacağı belirtildi.

Yalnız Samsung, yeni telefonlar için elini çabuk tutuyor. Şöyle ki 2018 başında Samsung’un yeni telefonunu duyurması muhtemel. Samsung S9’larda kullanacağı işlemciler yeni nesil 7 nm işlemciler ve hem işlemci hem de diğer donanımlar için Samsung’un çoktan çalışmaya başladığı biliniyor.

En büyük heyecan ise Galaxy S9’un Galaxy S8’e göre daha iyi özelliklere sahip olacağıdır. Samsung Galaxy S9 haberleri için bizi takip etmeye devam edin!

The post Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus “Star” Gibi Geliyor! appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar