WhatsApp’a Yeni Bir Özellik Daha Geldi!


Dünyaca ünlü sohbet uygulaması olan Whatsapp’a yeni bir özellik daha geldi!

Geçtiğimiz haftalarda WhatsApp sohbet sabitleme özelliğini kapalı beta Android telefon kullanan vatandaşların hizmetine sundu. Yine geçen haftalarda bu özellik kapalı beta Android telefon kullanan vatandaşlar tarafından teste sokulmuştu. Şimdi ise bu özellik tüm Android telefonlarda kullanıma sunuldu. Ama işin kötü tarafı bu özelliğin henüz iOS işletim sistemlerine gelmemiş olması!

Bu özelliği kullanmak içinse yapmanız gereken çok kolay önce tabi ki de Whatsapp uygulamanızı güncellemeniz gerekmekte sonrasında ise uygulamayı açıp herhangi bir sohbetin yanında toplu raptiye tarzı bir buton göreceksiniz.O butona bastığınızda o konuşma en üstte sabitlenmiş olacaktır. Bu özelliği ise en fazla 3 konuşma üzerinde yapabiliyorsunuz.

Bu özelliğin en iyi tarafı ise sohbet ettiğiniz kişi ile en son ne zaman görüştüğünüz ne zaman mesaj attığınız önemli değil! Konuşmayı sabitlediğiniz zaman mevcut konuşmanız her zaman en üstte sizi bekliyor olacak.

Tabi ki önceden de belirttiğimiz gibi bu özelliği kullanmak için uygulamayı en son sürümüne güncellemeniz gerekiyor.

 

The post WhatsApp’a Yeni Bir Özellik Daha Geldi! appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar