Angry Birds Evolution Versiyonu Çıktı


Akıllı telefonlar hayatımıza girdinden beri bir klasik halini alan Angry Birds oyununu hala kullanıcıları eğlendirmeye devam ediyor. Son olarak Angry Birds Evolution yayınlanmasıyla oyun severler hemen telefonlarına oyunu yükledi. Rovio şirketi tarafından tüm dünyayı kasıp kavuran oyun bir türlü son bulacağı görülmüyor.

Angry Birds Evolution Yayınlandı

Konusu mizah olan yaramaz kuşlar ve domuzların savaşı bir türlü bitmiyor. Son versiyonunda Rovio sıra tabanlı klasik rol yapma savaşı şeklinde oynama deneyimi sunuyor. Oynama şekli ise Kuş Adası’nda bulunan şeytani Bacon A.Ş.’ye karşı mücadele vermeniz gerekiyor. 100’den fazla yeni kuşu geliştirip domuzlara karşı savaşa gönderebiliyorsunuz. Oyunun ilk çıktığı günden veri aynı tarzda devam etmesine rağmen Angry Birds Evolution diğer versiyonlarından oldukça farklı bir oynama tarzı ile bizi karşılıyor.

Angry Birds EvolutionTüm bunların dışında olarak diğer yandan 5 farklı sınıfta kuşlar bulunuyor ve bunların her biri ayrı yeteneklere sahip olarak geliyor. Yumurta hırsızı olarak tanıdığımız domuzlar ile 90’ın üzerinde çeşide sahip. Saldırı yapmak için ise klasik Angry Birds oyununda olduğu gibi kuşları geri çekip bırakarak yapılıyor olması ise hoş bir görünüm sunmuş.

Oinktagon Savaş Arenası

Oyun içerisinde haftalık etkinliklerde olacak ve bu etkinliklerden ödüller kazanabileceksiniz. Ödüller arasında nadir kuşlar elde edildiği gibi klan kurma özelliği de geliyor. Online oyun tarzına dönüştürülmeye çalışılan Angry Birds oyunu şimdilik kullanıcıların beğenisini topladı. Oyun içerisinde iki takımında girebildi Oinktagon savaş alanı bulunuyor. Ancak bu alandan sadece 1 takım çıkabiliyor. Bu savaş alanını bir nevi PvP turnuvalarına da benzetebilirsiniz.

Angry Birds EvolutioniOS ve Android İçin İndirilmeye Hazır

Oyunun İOS ve Android versiyonları marketteki yerlerini aldı. Marketlerden Angry Birds Evolution oyununu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz ancak ücretli aylık üyelik seçeneği ile özel avantajlar sunan üyelik hizmetleri de bu versiyon ile birlikte geliyor. Eğer ücretli aylık üyelik almak isterseniz 24,99 Dolar ödemeniz gerekiyor. Bu üyelik içerisinde her gün Premium yumurta bileti ile mağazadan oyun için yapacağınız alışverişlerde %10 fazla cevher ve altın kazanma imkanı veriliyor. Üyelik ücretinin yurtdışında da pahalı olarak görülmesi üzerine Rovio şirketine şikayetler gelmeye başladı ancak oyun severlerden bazıları yine de bu ücreti ödüyor. Angry Birds 3 ile yeniden karşımıza çıkacak olan firma daha fazla online strateji oyununa dönmeden devam etmesinin daha iyi olacağı görülüyor.

The post Angry Birds Evolution Versiyonu Çıktı appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar