OnePlus 5 Bugün Satışa Çıkıyor!!!


Ne Zaman Çıkıyor, Kaç Para?

Teknoloji sevenlerin merakla beklediği ve sızıntılar ile bazı özelliklerini önceden öğrendiğimiz OnePlus 5 27 Haziran da satışa çıkacak. OnePlus 5’in , 64 GB dahli depolamaya sahip model için 479 dolar, 128 GB dahili depolamaya sahip model için ise 539 dolar olarak belirlenmiş  ve bu ücretin değip değmediğini veya ucuz mu pahalı mı olduğu özelliklerini inceledikten sonra karar vermenizi tavsiye ederiz.

OnePlus 5 Genel Özellikleri?

OnePlus 5’in teknik özellikleri çoğu muadilinden alt da kalır değil. Hatta çoğu muadilinden iyi özellikleri olduğunu da söyleyebiliriz. Genel olarak özellikleri şu şekilde;

5.5-inç büyüklüğünde ve Full HD-1080p çözünürlüğünde Optic Amoled ekran

Snapdragon 835 mobil yonga seti (2.45 GHz saat frekansı)

Adreno 540 GPU

64 GB (UFS 2.1) depolama alanı için 6 GB RAM (LPDDR4X)

128 GB (UFS 2.1) dahili depolama alanı için 8 GB RAM (LPDDR4X)

20 MP ve 16 Mp çözünürlüğüne sahip çift arka kamera (f/2.6 ve f/1.7 diyafram değerleri)

3300 mAh büyüklüğünde ve Dash Charge destekli dahili batarya

Cat12/3CA modem

Bluetooth 5.0

NFC

OnePlus 5’in renk seçenekleri ise ilk etap için sınırlı diyebiliriz. OnePlus 5 size siyah ve gri renk seçenekleri sunuyor. Renklere göre fiyatın fark etmediğini de belirtelim. Bir dikkat çekici özelliği ise portre moduna vurgu yapılıyor olması. Portre modunun özellikleri ise şöyle, portre modun da çift sensöre sahip arka kamera da Iphone 7 de kullanılan lens ve çekim formu ile bir hizmet sunmakta. Çekilen portre fotolar özel fotoğraf makineleri ile çekilmiş gibi görüntü kalitesi sunmakta.

Ülkemiz de ne zaman satışa çıkacak ve Türkiye satış fiyatı ne kadar bir bilgimiz yok şuan için ama gelişmelerden haberdar edeceği sizleri. Ancak ürünün fiyat performans ürünü olmadığını da söylememiz gerekiyor.

The post OnePlus 5 Bugün Satışa Çıkıyor!!! appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar