PES 2018 Detayları Açıklandı


Konami firması tarafından geliştirilen futbol oyununun 2018 versiyonu nasıl olacağı ve ne zaman çıkacağı açıklandı. Teknosa’nın da destek verdiği E3 2017 etkinliğinde PES 2018 detayları açıklandı. 17 Mayıs tarihi itibari ile duyurulan oyun son etkinlikte 12 Eylül 2017 tarihinde yayınlanacağı açıklandı.

PES 2018 İncelemesi

PES oyununun kalbini oluşturan Kojima Production’un geliştirdiği Fox Engine ilk kez Metal Gear Solid V kullandı. Oyun severler tarafından beklenen PES 2018 trailer henüz yayınlanmadı ancak oyuncuların fizik yapılarına olan eleştirilere karşı daha gelişmiş bir sistem olacağı açıklandı. Konami tarafından ışıklandırma efektleri üzerine yoğunlaşma görünüyor. Ayrıca yüz modellemeleri konusunda geçmişten beri gelen başarısını 2018 versiyonunda da korumuş görünüyor. Oyunun en önemli detayı ise PS4 ile Xbox One X için 4 K versiyonu da gelmesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ile birlikte gelen yeni iki oyun konsolu da 4K 60 fps olarak çalışacağı açıklandı.

PES 2018 Çıkış Tarihi

Oynanma özelliği açısından Konami ve EA Sports firmaları arasında uzun yıllardır gelen bir rekabet bulunuyor. Bu rekabet oyun severler için daha kaliteli oyunların ortaya çıkmasını sağlıyor. İlk PES olan Winning Eleven FIFA oyununa ciddi üstünlük kurmuştu. Bu üstünlük FIFA 11 çıkana kadar sürdü ancak FIFA 11 ile 360 dereceli top kontrolü gelerek PES oyunundan daha ön plana çıktı.

Oyun içinde PES 2018 Türkiye Ligi olması için toplanan imza kampanyaları hala işe yaramadı. Türkçe spiker ve lig için Konami ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun görüşmesi gerekiyor ancak henüz böyle bir görüşmeye dair açıklama gelmedi.

PES 2018 Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri

12 Eylül 2017 tarihinde çıkacağı kesinleşen PES 2018 için belirlenen fiyat 70 Euro olarak açıklandı. Diğer yandan ise oyunu oynayabilmek için gerekli olan sistem gereksinimleri şöyle;

  • Windows 7 ve üzeri işletim sistemi gerekiyor.
  • 4 GB Ram ile en az 18 GB depolama alanının boş olması isteniyor
  • NVIDIA GeForce GTX 260 ve üstü ile AMD ATI Radeon HD 4850 yada daha üst versiyonu ekran kartına sahip olmanız lazım.
  • DirectX versiyon 10 ile bu oyununu oynayabilirsiniz.

The post PES 2018 Detayları Açıklandı appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar