5 Adet Kısa Süreli Ücretsiz iOS Uygulamaları [liste]


Apple tarafından Google Play Store rakibi olarak geliştirilen AppStore 1 milyar uygulama sayısını geçti. Bazen IOS işletim sistemine sahip olan cihazları kullananlar için özel kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyaların başında marketten rastgele seçilen ücretsiz IOS uygulamaları olarak indirilmeye sunuluyor. Bu yazımızda sizlere kısa süre için geçerli olan 5 ücretsiz IOS uygulamasını hazırladık.

1.    Password Safe

Banka hesaplarından tutun, fotoğraflar ve hatta dosyalara kadar tüm verilerinizi istediğiniz bir şifreyi belirleyerek Password Safe uygulaması ile güven altına alabilirsiniz. İstediğiniz resimleri şifrelediğiniz zaman küçük resim olarak görüntülenmesine de izin verilmiyor.

2.    GRIDy Uygulaması

Bu uygulama medya dosyalarınızı bilirim pencerenizde küçük bir Widget olarak görüntülemenizi sağlıyor. Bir nevi galeri uygulaması da denilebilecek GRIDy uygulaması fotoğraf, video ve GİF dosyalarını görüntüleyebiliyor. Oldukça hızlı ve birçok seçenekleri sunmasına rağmen IOS işletim sistemi ile birlikte gelen yerleşik galeri uygulaması kadar verimli olmadığı için mağaza üzerinde yüksek beğeni puanına sahip değil.

3.    Tiny Typer

AppStore üzerinde oldukça yüksek kullanıcı puanlarına sahip olan bu uygulama ücretsiz IOS uygulamaları içerisinde fırsat denilebilecek bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Aslında hiçbir özellik barındırmayan klavyesi oldukça basit ve sade bir kullanıma sahip ve metin tahmini de yapmadığı için sakin bir şekilde kullanım sunan eski model klavyeyi tekrar sizlere sunuyor.

4.    Drawing Grid

Fotoğraf düzenleme üzerine yüzbinlerce uygulamayı AppStore’da bulabilirsiniz. Ancak Drawing Grid uygulaması sunduğu iyileştirme ve ayarlar ile diğer uygulamalardan ayrılıyor. Sunduğu farklı efekt seçenekleri ile kullanıcıların olumlu yorumlarını kazanmayı başaran bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

5.    Web Page Recorder

Safari üzerinden yapılan gezintilerin ve tüm sayfaların video olarak kayıt altına alınmasını sağlayan Web Page Recorder uygulaması ücretli olduğu zamanlarda da oldukça iyi indirme sayısına sahipti. Gezdiğiniz sayfaları yada yaptığınız internet işlemlerini kayıt altına almanızı sağlayan bu uygulama en çok Youtube üzerinden eğitim videosu çekilirken kullanılıyor.

Tüm bu ücretsiz IOS uygulamaları AppStore yöneticileri tarafından yeni uygulamalar seçilene kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Yöneticilerin ücretsiz uygulamayı seçerken belirli bir kriterleri bulunmasına rağmen sizin uygulamanızı bu kampanyaya dahil etmeniz için yapabileceğiniz bir işlem bulunmuyor.

The post 5 Adet Kısa Süreli Ücretsiz iOS Uygulamaları [liste] appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar