Google İzmir’de: İTO


İzmir’de İTO Buluşması

AdWords ajanslarından biri olan AdresGezgini, Google ile İzmir’de İTO buluşmasına katıldı. Bu İTO buluşmasında internet ile ilgili bir çok konu İTO adı altında Google ve AdresGezgini ile masaya yatırıldı.

Toplantıda Hangi Konularda Görüşüldü?

Bu toplantıda e-ticaret, sosyal medya, reklam ve internet pazarlamacılığıyla ilgili birçok konuda konuşuldu. Bu iki şirket İzmir’de bulunan İzmir Ticaret Odası’nda bunlara benzer birçok konuyu ele aldılar ve karşılıklı sunum yaptılar. Ar-Ge teknik ekibi ile Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bora Mocan internetin bilinçli kullanılması, insanlara “İnterneti nasıl bilinçli kullandırırız?”ı aktarabilmek adına hazırladığı bir sunumu Google’a sundu. İnternetin doğru kullanmak için profesyonellerden yardım almayı göz önünde bulunduran Dr. Bora Mocan aynı zamanda internet üzerinden yapılabilecek ticaretleri ve anlaşmaları, kısacası Google’a yapılan sunumda e-ticareti göz önünde bulundurdu. Ayrıca bu sunuma katılan ve önemli etkilerde bulunan diğer bir isim ise Dijital Strateji ve Pazarlama Uzmanı olan Özgür Deniz Aydın’dı. Söz aldı ve konuşmasını yaptı.

Özgür Deniz Aydın Nelerden Bahsetti?

Artık internetin kullanım şekillerinin çok değiştiğini belirten Dr. Aydın eskiden internette paylaşılan makalelerin veya ön görü yazılarını kullanmak yerine insanların %80’inin artık aradığı herhangi bir şeyi YouTube kullanarak bulduklarını ve artık makale tarzı yazılara fazla ihtiyaç duymadıklarını belirtti. Samet Salık Google gezginleriyle ilgili sunum yaparken, Ayça Erdağan ise görüntülü reklamlar ile YouTube’un insanlara sunduğu fırsatları anlatarak toplatıda dikkatleri üzerlerine topladılar.

Sonuç?

Ama iki şirketinde (Google & AdresGezgini) ortak olarak buluşup beraber anlattıkları ve aynı fikirde oldukları tek konu: İnsanların internet üzerinden bir iş veya herhangi bir şey yaparken Google ve internet ile ilgili profesyonel çalışmalar veren ajans şirketlerinden yardım almalarını ve ilerledikleri intarnet yolunda yalnız kalmayacaklarını, birlikte sağlam ve güvenilir adımlar atabileceklerini vurguladılar.

Web 3.0

Web 3.0 adlı özel sunumunu yapan AdresGezgini, e-ticaret ile ilgili konularda insanların kendilerinden yardım alması böylelikle elde etmek istedikleri şeyleri daha çabuk elde edebileceklerini anlattı. Ayrıca yeni getirdikleri kazanç arttırma ve hesaplama propagandası ile insanlara daha fazla yardımlarının dokunacaklarını savunan iki şirkette toplantıyı başarılı bir şekilde bitirdiler.

The post Google İzmir’de: İTO appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar