İşte Freedome VPN


Freedome VPN

Antivirüs temizleme ve işletim sistemlerini koruma uzmanı olan ve bu işlemlerde ismi sıkça geçen Freedome yeni sürümü olan Freedome VPN‘yi kullanıcılarına sundu. Freedome VPN‘nin bize sunduğu avantajlar çok güzel ve korutucu bir işletim sistemi sunuyor. İşte Freedome VPN

F-Secure, Freedome VPN’i tanıttı!

Freedome’nin eski modelinde sadece internette girip çıktığınız siteleri gizleyebiliyordunuz. VPN’nin yeni sürümünde size daha fazla özellik ve internette gezinme gücü/gizlenmesi veriyor. Şu anda bu kurulan yeni sistemi internette daha hızlı. Güvenilir ve anonim şekilde gezinebilmek ve siber saldırılara karşı kendine bir güvenlik birimi oluşturabiliyor. Böylelikle internette istediğimiz gibi gezinebiliyoruz. Girdiğimiz sitelerde yanlış bir şey yaparak ceza yemekten bu program sayesinde kolaylıkla kurtulabiliyoruz.

Bitmek bilmiyor…

Ayrıca sadece girdiğiniz sitelerde sizi koruyup hızınızı arttırmakla yetinmiyor. İnternet koruması yani başka sitelerin sizin internetinizi fazlasıyla sömürmesine izin vermeyiyor. Böyle sitelere karşı koruma sağlıyor. Böylelikle kotanız sömürülmüyor ve internetiniz kolaylıkla bitmiyor. Ayrıca size izleme koruması da sağlayan bu program herhangi bir sitenin herhangi bir nedenle girdiğiniz siteleri görmesini de bu sistem sayesinde engelleyebiliyorsunuz.

Nasıl oluyor?

Bu sistem sayesinde dilediğiniz zaman IPnizi gizleyebilir veya dilediğiniz zamanda açabilirsiniz. Bu özellik sayesinde kötü amaçlı kurulan sitelerden kendinizi koruyabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızda oyun oynarken bu program kurulu ise ping sorunu yaşamanız katiyen imkansız. Çünkü bu sistem alt yapıdaki internetinizi kullanan programları devre dışı bırakarak sadece sizin isteyip izin verdiğiniz programları aktif bir halde çalıştırıyor. Bu program Türkiye’ye daha yeni yeni gelmesine rağmen Almanya ve Hollanda gibi büyük ülkelerde kullanılıyor ve bu ülkelerde de çok güzel sonuçlar alan bu yeni sürüm Türkiyede’de çok iyi sonuçlar bıkması bekleniyor.

Fiyatı ne?

Şu anda bu cihaza sahip olmak isteyen birisi 12 ay taahhüt sözü vererek 3 cihazla beraber getiren bu profesyonel kurulum sadece $49.99 sahip olabiliyorsunuz. Aşama olarak en üst sırada gözüken bu sistem diğer koruma ve güvenlik sistemlerin size verdiği özelliklerin çok fazlasını veriyor. Ayrıca bunlarla beraber eğer ki koruma sırasında başınıza bir sorun gelirse, size yüklü bir miktarda ücret ödeme garantisi de veriyor.

The post İşte Freedome VPN appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar