LG’nin Yeni Telefonu: LG Q6


LG Q6

LG yeni telefonu LG Q6 ile geliyor. LG Q6‘da yeni bir tasarım ve yeni özellikler ortaya sunan LG Q6‘nın bu seneki satış rekorlarını kırması amaçlıyor.

Sadelik ve aynı zamanda şıklıktan hoşlanan LG firması bu yeni telefonunda da sadeliğini ve şıklığı konuşturdu. Şuanda Türkiye’de olmaması rağmen Amerika, Almanya, Çin ve Rusya gibi büyük ülkelerde satışa sunulan bu telefonun en sevilen özelliği kuşkusuz FuulVersion ekrana sahip olması. Bu ekrana sahip olmasının getirdiği bir çok önemli özellik var. Hem size izlediğiniz bir filmi en yüksek kalitede sunarken hemde dokunmatiğinin ultra olan hassasiyetiyle rahat işlemler ve hareketler yapabileceksiniz.

LG bu yeni telefonunu piyasaya sürmesine rağmen 11 Temmuz’da Polonya’da yapılacak teknoloji etkinliğinde Q6’yı ve aynı zamanda yeni çıkartıp daha bize sunmadıkları yeni şeyleri tanıtacağını söyleyen LG firması bu yıl ki telefon firmaları arasında kesinlikle önemli bir yer alacağını da vurguladı.

GeekBench Test Sonuçları

GeekBench 4 testinde görüntülenen bu telefon LG’nin diğer akıllı telefonlarına göre daha düşük bir androide sahip olacağı gözler önüne serdi. Orta düzeyde segment bir androide sahip olacak bu telefon başka güzel ve işe yarar özellikleriyle bizi etkilemeyi amaçlıyor. Bu telefonun LG’nin önceki modellerinden biri olan LG G6 da kullandığı ve büyük bir beğenen kitleye sahip olan LG G6’da kullandığı gibi 18:9 en ve boy oranı ile geleceğini ve aynı zamanda 5.4 inç büyüklüğünde amoled bur ekrana sahip.

LG bu telefonda gücünü Qualcoom alıyor. Aynı zamanda LG-M700’ün kodlarını taşıyan telefon inanılmaz bir hızda olduğu söyleniyor. 8 çekirdekli olan bu telefon aynı zamanda 1.4 Ghz hızında çalışıyor ve Snapdragon 430 yonca serisinden bir telefon. LG’nin yongayı seçmesinin amacı hem 28nm üretim hızına ve hemde grafik olarak çok yüksek grafikler kullanan 505 grafik işlemiyle ilerliyor.

3 GB Ram ile desteklenen bu telefon Android olarak da 7.1.1’i kullanıyor. Aynı zamanda bu telefonun Geekbench testinden gayet yüksek ve iyi bir not ile ayrıldığını biliyoruz. Çoklu çekirdek testinden 1777 puan alan bu telefon kullanıcılarına umut veriyor.

The post LG’nin Yeni Telefonu: LG Q6 appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar