Turkcell T80 Akıllı Telefonu Tanıtıldı


Turkcell yeni amiral gemisi olan Turkcell T80 akıllı telefonu ve ilk operatör markasına sahip olan sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı. Telefon ve gözlük detaylarına karşın oldukça az bir fiyat istenmesi de akıllı telefon kullanıcıların beğenisini kazandı.

Turkcell Tanıtım Detayları

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı olan Murat Erkan T80 ve sanal gerçeklik gözlüğü olan T VR tanıtımının yapıldığı etkinlikte Turkcell’in 2017 yılına kadar toplamda 12 cihazdan 2 milyon 700 bin satış rakamına ulaştığını söyledi. Yapılan satışlarda en fazla satışın 500 bin adet ile T50’ye ait olduğu ancak T80 modelinin bu rakamı geçmesini beklediklerini belirtti. Ayrıca Turkcell T80 akıllı telefonu satın alan kişilerin dergilik, TV+ yada LifeBox gibi diğer Turkcell hizmetlerinden de ücretsiz bir şekilde faydalanabildiği açıklandı.

Turkcell T80 Akıllı Telefonu ve T VR Gözlüğü

Akıllı telefon sektörüne yüksek kaliteyi düşük fiyata sağlayan Turkcell T80 modelinin detayları şu şekilde;

  • Metal tasarımla gelecek olan Turkcell T80 akıllı telefon modelleri çift kamera ile birlikte geliyor.
  • Diğer yandan derinlik efekti verebilmesiyle diğer telefonlardan ayrılan cihaz 13 MP ön kamera ve flaş desteği ile Selfie çekimlerinde en üst kaliteyi yakalamanızı sağlıyor.
  • Altın sarısı ile gri olarak iki farklı renk seçeneği ile gelen T80 7.7 mm’lik inceliğe sahip,
  • Parmak izi okuma teknolojisine de sahip olan T80 tarifeye ek olarak 39 TL veriliyor.
  • Fiyat olarak ise peşin fiyatının 1.199 TL olduğu bildirildi.
  • Diğer yandan ilk operatör markasına sahip olan T VR sanal gerçeklik gözlüğü diğer fonksiyonlarının yanı sıra T80 ile çekilen 3 boyutlu resimleri görüntüleyebilmenize de imkan sağlıyor.
  • T VR sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı ise 199 TL olarak sunuluyor.

Verilen tüm detaylara göre kullanıcıların diğer akıllı telefonlarla hemen hemen aynı özelliğe sahip cihazı 1.119 TL gibi bir fiyatla satın alabilmesi kişilerin bu yıl Turkcell satışlarını artıracağı tahmin ediliyor.

Turkcell T80 Çıkış Tarihi

Yapılan etkinlik kapsamında tanıtılan Turkcell T80 ile T VR 18 Temmuz 2017 tarihinde satışa çıkacağı belirtildi. Ayrıca Turkcell mağazalarından satın alınan ürünlerde farklı avantajlarda sunulabiliyor. Dergilik ile 300 binden fazla derginin okunmasına imkan sağlayan Turkcell Dergilik uygulaması T80 satın alan kişilere daha ucuz bir şekilde sunulabiliyor.

The post Turkcell T80 Akıllı Telefonu Tanıtıldı appeared first on Bilişim ve Teknik | Teknoloji Haber, Listeler, Galeriler.

Yorumlar